onsdag 25 september 2013

Zik zak tunika

För tillfället så är det roligt att sy till mig själv. Denna gång blev det en tunika i ett stickat färgglatt zikzak tyg från Majapuu. 


Mönstret på tunikan är ur Suurikäsityö 2/13 med några egna ändringar. Tunikan har infällda fickor i sidsömmarna, spetsdragkedja på ryggen och i ärmsluten dubbelvikt "mudd" av en restbit knallrosa satin.




4 kommentarer:

  1. så fin den blev! Superfin, är det rätta ordet! Och vilken bra modell för stickat tyg. Har velat på det här tyget hela sommaren, men den här gjorde ju saken enkel. Och så tänker jag stjäla din idé med dragkedja, den är ju pricken på i:et.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Heid :) Den blev riktigt skön och tyget är nog riktigt fint. Bloggar är väl till för att man skall kunna dela idéer med varandra bara roligt att du gillade dragkedjan :)

      Radera
  2. Syr du på beställning? En precis sån där klänning har jag haft i huvudet, fast i svartvitt randigt, och med en helt vanlig cerise dragkedja - men den där spetsdragkejdan är ju alldeles fantastisk? Var har du hittat den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr Frida så gör jag inte beställningar. Fullt upp med att sy till familjen och lite presenter. Spetsdragkedjorna är riktigt snygga och har blivit ganska vanliga i olika webshoppar som säljer sytillbehör. Denna är från Hanheli.fi

      Radera